CLASSIC

In de categorie CLASSIC vind je de absolute musthaves voor in jouw sieradencollectie. Deze items zijn klassiek én altijd fashionable. Ook zorgen we ervoor dat de producten in deze categorie tijdloos zijn. Zo kun jij deze producten nog jaren dragen! De combinatie van deze dingen zorgt ervoor dat jij het perfecte sieraad hebt voor ieder moment van de dag. Ons model Babs is zelf een klassieke beauty en showt de mooiste, klassieke items voor jou op iedere productfoto. Zo kun je direct zien hoe de producten er in het echt uit zien én hoe je ze kunt combineren!

FUN

Of je nu jong, oud of er tussenin bent, een beetje fun in je leven is voor iedereen onmisbaar! In de categorie FUN shop je verassende, vrolijke items die jouw look helemaal af maken. Ons model Rosanne showt de fashionable en fun items bij ieder product. Zo krijg je een goed beeld van hoe de producten eruit zien én hoe je ze kunt dragen! De producten in de categorie FUN zijn een echt feestje om te geven en om te krijgen!

TREND

Mode is voor iedereen en hoeft helemaal niet duur te zijn! In de categorie TREND vind je dan ook fashionable oorbellen in allerlei soorten en maten. Allemaal voor een betaalbare prijs én altijd met gratis verzending. Ons model Sanne is zelf ook gek op fashion en laat bij ieder product zien hoe jij de items mooi kunt combineren! Van opvallend goud tot royal blue, bij TREND is er altijd iets te vinden dat bij jou past!